Žižića bacili u vatru protiv Embiida, Bogdanović riješio Hezonju

Foto: Getty Images / Guliver Image

ANTE ŽIŽIĆ većinu ove sezone nije proveo u rotaciji Cleveland Cavaliersa, dobivao je minute većinom kada su utakmice već bile riješene, a onda su ga Cavsi jučer odlučili baciti u vatru.

Hrvatski reprezentativac dobio je prvi start sezone, ponajviše zbog toga što je fizički jedini u ekipi Cavsa mogao koliko toliko odgovoriti jednom od najboljih centara lige, Joelu Embiidu, a prvog centra Tristana Thompsona neće biti sljedećih nekoliko tjedana zbog ozljede noge.

Embiid je bio bolji, vidjela se razlika u kvaliteti, ali Žižić je odigrao solidno. Završio je sa 7 poena i 2 skoka u 17 minuta na parketu, dok je Embiid zabio 24 uz 9 skokova za Sixerse. Philadelphia je na kraju lagano pobijedila 128:105, a najbolji igrač utakmice bio je Ben Simmons s triple-double učinkom. Zabio je 22 poena, ulovio 11 skokova i podijelio 14 asistencija.

Hrvatski dvoboj pripao Bogdanoviću

Indiana Pacersi Bojana Bogdanovića ugostili su New York Knickse Marija Hezonje i pobijedili 110:99. 

Pacersi su puno bolja ekipa od New York Knicksa, a Bogdanović je puno bolji igrač od Hezonje i to se pokazalo na parketu.

Bogdanović je završio s 12 poena, 4 skoka i 3 asistencije iako nije šutirao najbolje, 4-12. Ipak, Hezonja zbog slabe igre ove sezone dobiva jako malo prilika u posljednje vrijeme i u ovoj utakmici je proveo 13 minuta na parketu. Zabio je 2 poena uz šut iz igre 1-3.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više