rukometni euro

Zlaja Horvat: Naši navijači su meni neshvatljivi

Foto: Screenshot

HRVATSKA rukometna reprezentacija u prvom je kolu skupine I drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Beču svladala domaćina Austriju 27:23.

Pobjedom protiv Austrije Hrvatska je napravila velik korak prema polufinalu. Sljedeći protivnik hrvatskim rukometašima je Njemačka, a utakmicu je najavio Zlatko Horvat s kojim smo razgovarali u Beču.

"Dobro je, riješili smo prepreku protiv Austrije, to je bilo najbitnije jer su takve utakmice unaprijed upisane kao pobjeda, no bilo je teško. Imali smo sitnih grešaka, obrana je bila stvarno dobra", rekao je Horvat pa komentirao Njemačku.

"To nam je prva meč-lopta. Jaki su, imaju stvarno dobru obranu i kontru, to će biti naša najveća briga. Moramo im postaviti visok ritam."

Razmišljate li o medalji, kladionice kažu da ste jedni od favorita?

"To nas ne smije zamarati ako smo favoriti. Idemo utakmicu po utakmicu. Ne smije nam se dogoditi jedan Brazil u utakmicama u kojima unaprijed upišeš bodove", rekao je.

"Ovi naši navijači su sjajni. Jučer smo igrali protiv domaćina Austrije, a Hrvata je bilo pola dvorane. To mi je neshvatljivo, nadglasali su domaćine i dominirali. Baš mi je drago jer smo se spojili zajedno. To može biti ključno", završio je Horvat.
 

Pročitajte više