Zlatko Dalić ponudio ostavku

SINOĆ je u VIP Salonu NK Varteks održana 42. sjednica klupskog Izvršnog odbora na kojoj je dominirala tematika bila vezana uz klupske rezultate. 

Nakon podnesenoga izvješća o dosadašnjem tijeku prvenstvene sezone i polučenim rezultatima, trener Varteksa Zlatko Dalić zbog loših je rezultata i, kako je sam istaknuo, vlastite želje i morala, stavio svoj trenerski mandat na raspolaganje članovima IO. 

No, oni su se, pak, jednoglasno izjasnili da mu daju puno povjerenje kako bi do kraja sezone pripremio momčad i stvorio preduvjete za dobar plasman u domaćem, europskom i kup natjecanju za nadolazeću sezonu. Također je zaključeno kako će Varteks u novu sezonu ući s dva ili tri dokazana kvalitetna igrača koje će kupiti.

Nadalje, analizirano je financijsko izvješće uz napomenu kako su ukupni godišnji prihodi bili oko 19 milijuna i 800 tisuća kuna, rashodi 18 milijuna i 900 tisuća kuna tako da je Klub lani imao oko 900.000,00 kuna dobiti. Bilo je riječi i o financijskom planu za ovu godinu, zatom o Zakonu o športu, provedenom procesu licenciranja za sezonu 2007/08, a na kraju je dogovoreno i da će godišnja Skupština NK Varteks biti održana krajem svibnja ove godine. 

IO NK Varteks također je donio stav prema pisanju nekih novinara čiji su napisi u zadnje vrijeme često bili zlonamjerni. Zaključeno je da će ubuduće autorima takvih napisa, koji su neistiniti i nisu bazirani na stvarnim činjenicama i izjavama koje dobivaju iz Kluba, biti prisiljen uskratiti informacije kako bi zaštitili klupske interese.

D.R./NK VARTEKS
Foto: NK Varteks

Pročitajte više