"Zlostavljač žena to i zaslužuje!"

Foto: Getty images / Guliver image 

NA UFC-ovoj priredbi u kanadskom Halifaxu, Derrick Lewis je nokautirao Travisa Brownea, dečka superpopularne i superomražene Ronde Rousey. Premda mu je to bio osmi nokaut kojim je došao na treće mjesto svih vremena u teškoj diviziji najelitnije organizacije, čime je najavio i pohod na sam vrh, u interes javnosti došao je zbog izjava nakon borbe.

Najprije je još u kavezu rekao da Travis Browne nije pravi čovjek jer "voli dići ruku na ženu", aludirajući na slike na Instagramu Travisove bivše partnerice na kojima se pojavljuje prekrivena masnicama. Optužbe nisu došle pred sud, a UFC-ova pravna komisija prije dvije godine "očistila" je Brownea od svih navoda. Lewis se zatim dotaknuo i sadašnje Travisove djevojke, bivše prvakinje Ronde Rousey: "Gdje je ta fina guzica Ronde Rousey?”

 

Međutim, potpirivanje vatre tu nije stalo. Na pressici nakon borbe, kada je upitan što misli o prekasnom zaustavljanju borbe od strane suca Yamasakija, kada je bilo jasno da je njegov protivnik odavno u nokautu, Lewis je odgovorio: "Cijenim to. Gdje je Yamasaki? Cijenim to i zahvalan sam što je pustio borbu da traje malo duže nego što je trebala. Htio sam iskaliti svoj bijes na Travisovom licu jer on voli tući žene. Stoga cijenim suca što je to napravio.”

Pročitajte više