"Znaju u Dinamu da protiv nas nemaju što tražiti"

MLADI stoper Hajduka Mario Maloča vrlo je zadovoljan visokom pobjedom nad Koprivničancima, a iskoristio je ovu priliku kako bi zaprijetio dinamovcima da ne misle na finale Kupa. Pogotovo zato što je nedjeljna utakmica bila velik poticaj hajdukovcima za nastavak HNL-a.

"Željeli smo dokazati svima da smo dobro radili na pripremama u Španjolskoj, a motivirali su nas i zvižduci na poluvremenu. Igrali smo dobro i u prvom dijelu, ali nije nas išao gol. Znali smo da u tome jedino sami sebi možemo pomoći. Ovo je pravi Hajduk i ako ćemo ovako pristupiti svakoj utakmici, onda neće biti problema. Ovo je i poruka Dinamu. Znaju u Dinamu da ni kada smo mi u najgorem izdanju protiv nas nemaju što tražiti", rekao je za SN Maloča.

Na Poljudu su svjesni kako se euforija vrlo lako može generirati, međutim, s pravom uživaju u prezentaciji koja je osvojila srca nekoliko tisuća Splićana.

"Odigrali smo perfektno. Ni u prvom poluvremenu nismo im dopustili da zapucaju na gol, a kad smo konačno zabili, krenulo nam je. Gosti su se odlučili za bunker, ali smo ga uspjeli probiti, što nam je donijelo veliko slavlje u svlačionici. Trebala nam je ova pobjeda nakon prijateljskih utakmica u kojima samo zaradili brojne navijačke i novinarske kritike", dodao je.

Pročitajte više