Zoran Mamić: Ne znam zašto igramo loše

"ODIGRALI smo loše prvo poluvrijeme, u drugom smo se digli ali smo morali loviti rezultat. Nismo uspjeli. NIje nas poljuljao gubitak europskih bodova, mi smo profesionalci i ne možemo razmišljati na takav način. Danas igra nije štimala i čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi.", rekao je nakon poraza Milan Badelj, jedini Dinamov igrač koji se u utrobi Poljuda udostojio stati pred novinare.

Stav je, mada prililčno nedorečen, iznio sportski direktor Zoki Mamić;

"Prije svega želim čestitati Hajduku na zasluženoj pobjedi, pokazali su više volje i htijenja. Bili su brži i agresiviji od nas i zasluženo su dobili ovu utakmicu. Možemo nabrajati milijun razloga zbog kojih smo izgubili, pa i ona izgubljena tri boda iz Temišvara, alii večeras je svatko djelovao kao individua, a mi moramo biti kolektiv. Razgovorom i savjetima pokušali smo zaboraviti ovo što je bilo, oduzimanje osvojenih bodova protiv Temišvara i okrenuti se prema naprijed. Teško je u ovom trenutku reći gdje je razlog našeg poraza."

"Činjenica je da Dinamo zadnjih par utakmica ne igra dobro, to pokazuje i naš rezultat. Ali to je sastavni dio sporta i s tim treba živjeti."

Je li na redu razgovor s trenerom?

"Pa, ne... U ovom trenutku nema smisla bilo što razgovarati...."

Pročitajte više