Zrinjski o hrvatskom napadaču: Dužni smo reagirati, radi se o neistinitoj informaciji

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

HŠK ZRINJSKI, aktualni prvak bosanskohercegovačke Premijer lige i trenutno druga momčad tamošnjeg prvenstva, objavio je priopćenje o svom igraču, hrvatskom napadaču Tomislavu Kišu (30). "Iako u pravilu ne želimo reagirati na medijske napise kada su pitanju dolasci i odlasci igrača, HŠK Zrinjski Mostar zbog istinitog informiranja navijača i javnosti želi demantirati danas objavljene neistinite napise o sigurnom odlasku našeg igrača Tomislava Kiša po završetku aktualne sezone!

HŠK Zrinjski ne može i ne želi utjecati na medijske pisanja, ali u ovom slučaju ipak smo dužni reagirati iz razloga jer se radi o neistinitoj informaciji koja je objavljena bez bilo kakve ograde i provjere, a samim tim i bez novinarske odgovornosti prema objavljenoj vijesti, zbog čega apeliramo na navijače i javnost da slične objave ne uzimaju kao vjerodostojne", stoji u objavi Zrinjskog na Facebooku.

Kiš je igrao za mladu hrvatsku reprezentaciju, Hajduk, Dugopolje...

Kiš je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Hajduk, Dugopolje, Zavrč, Kortrijk, Cercle Brugge, Soligorsk, Žalgiris, Seongnam i Mezokovesd. Igrao je i za hrvatsku U-21 reprezentaciju.

U Zrinjskom je od siječnja 2023. i ugovor mu vrijedi do kraja ove sezone, u kojoj je dosad u 41 nastupu zabio deset i asistirao za devet pogodaka. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 500 tisuća eura.

Pročitajte više