ADRIA TOUR ZADAR

Zvereva pitali ima li želja pred ždrijeb Adria Toura, on odgovorom nasmijao okupljene

Foto: EPA

TENISAČI koji će ovog vikenda nastupati na Adria Touru u Zadru održali su konferenciju za medije uoči svečanog otvaranja turnira, a pred novinare su izašli predvođeni svjetskim brojem jedan, Novakom Đokovićem.

"Prije svega hvala svima koji su tu i koji prate ovaj naš događaj. Drago mi je da ste se odazvali u velikom broju i što ste omogućili da se ovo dogodi u Zadru. Prvi put sam u Zadru i jako sam uzbuđen. Nadam se da nas čeka teniski spektakl", rekao je Đoković i nastavio sa zahvalama za tenisače i organizatore pa predao riječ Borni Ćoriću: 

"Jako sam sretan da sam ovdje. Moram zahvaliti Novaku što je sve ovo organizirao i što me pozvao. Veliko mi je zadovoljstvo igrati ovdje, kad god sam dosad igrao ovdje, bila je sjajna atmosfera", rekao je Ćorić s kojim se oko atmosfere u Višnjiku složio i Marin Čilić.

Dio presice na engleskom

Kad su svoj dio odradili Novak i hrvatski tenisači, krenuo je dio presice na engleskom, a otvorio ga je Bugarin Grigor Dimitrov.

"Drago mi je da je došlo do ovog turnira jer smo se zbog pauze našli u situaciji da ne možemo igrati i odmjeravati snage jedni s drugima. Ovdje je jako lijepo i vjerujem da ćemo uživati", rekao je Dimitrov pa riječ predao Zverevu:

"Imam li posebne želje s kim želim igrati ovdje? Ne želim igrati s Novakom, njega mi je već dosta", rekao je Nijemac i nasmijao okupljene novinare. Nakon njega je riječ uzeo Andrej Rubljov koji je rekao kako je u Zadru tek pet sati, ali da uživa svakom minutom. 

Pročitajte više