Grealish uoči Reala prolazi poseban ritual na temperaturi od 110 stupnjeva

Foto: EPA

AKTUALNI osvajač trostruke krune i prvak Europe Manchester City za sada se odlično snalazi u gustom rasporedu nakon recentne reprezentativne pauze. Ekipa Pepa Guardiole je u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka remizirala rezultatom 3:3 protiv Reala u Madridu, a zatim su u ligi deklasirali Luton s 5:1.

U obje utakmice gol je zabio hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol, a istovremeno su kiksali Arsenal i Liverpool zbog čega je City izbio na vrh Premier lige i šest kola prije kraja djeluje kao glavni favorit za osvajanje šestog naslova prvaka u posljednjih sedam godina.

Trenutno je fokus Cityja na Ligi prvaka u kojoj ih u utorak očekuje Real Madrid na Etihadu. Engleski mediji otkrivaju kako se jadan od ključnih igrača Cityja Jack Grealish, koji je prije tri godine doveden iz Aston Ville za 117 milijuna eura, za Kraljevski klub sprema na poseban način.

Poseban ritual

Naime, on i njegova djevojka Sasha Attwood svake večeri prije spavanja odlaze u saunu na temperaturu od 110 stupnjeva na kojoj ostaju 10 minuta kako bi izbacili toksine iz tijela. Nakon toga jednako dugo provode i na svježem zraku u svojoj vili koja je procijenjena na 6,5 milijuna eura.

"Njegova partnerica Sasha jako je zabrinuta za njegovo zdravlje i kondiciju, a i oboje uživaju u tome što mogu ući u osobnu saunu, kad god to požele. To je postala njihova nova rutina prije spavanja", piše engleski The Sun.

 

Pročitajte više