Zvijezda koja je vrijedila 100 milijuna eura obojila kosu u rozo

Screenshot: Instagram

DELE ALLI (27) je ranije ove godine obojio kosu u rozo. Na Instagramu je sada objavljen video njegove frizure na koju se, prema opisu, odlučio prije ljeta. Alli se ljetos vratio u Everton s posudbe u Bešiktašu, no ofenzivni vezni igrač ove sezone još nije upisao ni minute. Trenutno ima problema s ozljedom mišića.

Engleski nogometaš bio je veliko razočaranje za vodstvo Bešiktaša. U turskom klubu bio je cijelu prošlu sezonu, no upisao je svega 17 nastupa i tri pogotka. Bešiktaš je želio raskinuti posudbu i vratiti ga u Everton, no to se nije dogodilo jer u ugovoru nije bilo klauzule o prijevremenom raskidu. 

Alli je vrijedio 100 milijuna eura. Sad je procijenjen na pet milijuna eura

Karijeru je započeo u MK Donsu, a najbolje dane proveo je u Tottenhamu, za koji je upisao 269 nastupa, 67 pogodaka i 61 asistenciju. Svojevremeno je smatran najboljim mladim igračem u Engleskoj i jednim od najboljih u Europi. Cijena mu je na Transfermarktu tada išla i do 100 milijuna eura, dok sada iznosi pet milijuna eura.

Ima 37 nastupa za englesku reprezentaciju, s kojom je bio na Svjetskom prvenstvu 2018. godine. Karijera mu je već dugo u silaznoj putanji i pitanje je tko će ga angažirati na ljeto 2024. godine, kada mu istječe ugovor s Evertonom.

Pročitajte više