Zvijezda Njemačke nakon novog debakla: Ovo je dramatično

Foto: EPA

NJEMAČKA je izgubila od Kolumbije 0:2 u prijateljskoj utakmici. Pogotke za goste postigli su Luis Diaz u 54. i Juan Cuadrado iz kaznenog udarca u 82. minuti, čime je nastavljena katastrofalna forma Nijemaca uoči Europskog prvenstva 2024., kojem su domaćini. Novi poraz komentirao je veznjak Bayerna i njemačka zvijezda Leon Goretzka (28).

"Ovo je dramatično. Dobro smo trenirali, ali na terenu se to nije vidjelo. Bilo je dobrih trenutaka, ali ukupno je to bilo premalo. Ništa ne uspijevamo, ali nastavit ćemo. Vjerujemo da imamo dobru momčad i igrače koji znaju igrati. U svlačionici smo bili svjesni da je ovo posljednja utakmica u kojoj želimo dati sve.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE S UTAKMICE NJEMAČKA - KOLUMBIJA

Osjećam se kao na kraju sezone s Bayernom. Sve je protiv nas", izjavio je Goretzka, koji je odigrao cijelu utakmicu protiv Kolumbije. Podsjetimo, Bayern je odigrao lošu sezonu u kojoj je tek zahvaljujući kiksu Borussije Dortmund u posljednjem kolu osvojio Bundesligu.

Njemačka s izbornikom Hansijem Flickom na Svjetskom prvenstvu u Kataru nije prošla skupinu, kao ni u Rusiji 2018. godine. Na Europskom prvenstvu 2020. ispala je u osmini finala. Ove godine odigrala je pet prijateljskih utakmica. Pobijedila je samo Peru (2:0), nakon čega nije slavila u ogledima s Belgijom (2:3), Ukrajinom (3:3), Poljskom (1:0) i sada Kolumbijom (0:2).

Pročitajte više