Zvijezda Rome: Nikad ne bih napravio ono što je Pjanić

Foto: Getty Images/Guliver Image

RADJA NAINGGOLAN, veznjak belgijske reprezentacije i Rome, često je na meti svjetskih klubova. Iako je već par puta bio na odlasku za Sky Sport, rekao je da bi volio potpisati doživotni ugovor s Romom.
 
"Volim Romu i ne vidim nikakav razlog za odlazak. Tu imam sve što mi treba. Brdo novaca mi neće promijeniti mišljenje. Već sam odbio par ponuda, a rado bih potpisao i doživotni ugovor s Romom, naravno ako me ne potjeraju", rekao je Nainggolan.
 
Radja kaže da mu je Francesco Totti veliki uzor.
 
"On je bio igrač svjetske klase, gdje god mi igrali svi su navijali za njega. Zaslužio je veliko poštovanje. Kada se opraštao na stadionu su svi bili u suzama. Jako nam nedostaje", rekao je 29-godišnji veznjak te je prokomentirao i bivšeg suigrača Miralema Pjanića.
 
"Jako sam vezan za Miralema. Naše obitelji se često druže, a mi se stalno čujemo. Dosta je sličan meni. On trenutno igra u pobjedničkom klubu, dokazali su to godinama u nazad. Ali ja nikad ne bih prihvatio transfer u Juventus, malo razmišljam drugačije od njega po tom pitanju", iskren je bio nogometaš Rome. 
 

Pročitajte više