Zvijezde Golden Statea i Clevelanda pomlatile se u disku

Foto: Getty Images

AMERIČKI mediji tamošnju javnost zabavljaju fizičkim sukobom košarkaške elite.

Ponovno je iskrsnulo između Draymonda Greena (Golden State Warriors) i Tristana Thompsona (Cleveland Cavaliers). Verbalno su zaratili tijekom prošlosezonskog NBA finala. Fizički obračun spriječen je tek na intervenciju suigrača.

Draymond Green potom je javno poručio Tristanu Thompsonu kako razmirice mogu riješiti na ulici.
Tek nakon što se slegla, netrpeljivost između dvojice košarkaša kulminirala je na privatnoj zabavi u jednom noćnom klubu u Los Angelesu.

Dok je Draymond Green navodno pomirljivim tonom tražio oprost zbog svojeg ponašanja u finalu, Tristan Thompson uzvratio je udarcem u glavu.

Snimke sukoba, barem zasad, nisu se pojavile. Mediji pišu o različitim verzijama događaja pa pojedini spominju kako su se Draymond Green i Tristan Thompson naguravali uz sočne psovke. Prepirku su, kako izvještavaju američki mediji na temelju svjedočanstva, prekinuli Kevin Durant i LeBron James.

Navijači Clevelanda s oduševljenjem su reagirali na incident. Na Facebooku se, pak, poziva na kolektivnu navijačku paradu zbog navodnog udarca Tristana Thompsona kojim je ušutkao inače omraženog Draymonda Greena.

Reagirao je i Draymond Green. Na društvenim mrežama negirao je bliski susret s Tristanom Thompsonom te je poručio da podržava paradu jer, kako je napisao, Cleveland Cavaliers u skorašnjoj budućnosti neće uživati u trofejnoj berbi zbog nedavnog odlaska LeBrona Jamesa.

Pročitajte više