lige petice

Zvijezdi Borussije uspješno operiran rak testisa

Foto: Borussia D

SJAJNE vijesti iz Dortmunda. Napadaču Borussije i Obale Bjelokosti Sebastianu Halleru uspješno je operiran rak testisa. Tu je vijest objavio sportski direktor kluba Sebastian Kehl, koji je dodao da će Haller biti odsutan s terena nekoliko mjeseci.

"Operacija je prošla uspješno. O daljnjim pravcima liječenja se još raspravlja zato što postoje različita mišljenja. Sebastian će sigurno biti izvan terena nekoliko mjeseci, a nadam se da ćemo uskoro priopćiti konkretnije detalje", rekao je Kehl, koji nije želio otkriti hoće li Borussia dovesti nove igrače.

Podsjetimo, Haller je prije nekoliko dana morao napustiti klupski trening-kamp u Bad Ragazu u Švicarskoj zbog bolesti i hitno je otputovao natrag u Dortmund.

28-godišnji reprezentativac iz Obale Bjelokosti požalio se da mu nije dobro nakon treninga. Tijekom intenzivnih liječničkih pretraga tog dana mu je otkriven tumor na testisima. 

Haller je u karijeri nastupao za Auxerre, Utrecht, Eintracht, West Ham, da bi totalno proigrao u dresu Ajaxa, u kojem se nametnuo kao hit napadač Europe. Za Ajax je u 50 utakmica zabio čak 32 gola. Odlične igre u slavnom klubu iz Amsterdama osigurale su mu ovo ljeto transfer u Borussiju težak 34.5 milijuna eura.

Pročitajte više