Zvone Boban umjesto Mamića u Dinamu?

AKO DINAMOV Izvršni odbor dopusti Mamiću odlazak iz kluba, na njegovo bi mjesto mogao doći bivši hrvatski reprezentativac Zvonimir Boban, saznaje Jutarnji list iz "vrlo pouzdanog izvora".

Boban je već ranije najavljivao kako bi volio jednog dana postati predsjednikom HNS-a, a uloga glavne menadžerske funkcije u Dinamu mogla bi mu otvoriti vrata prema Rusanovoj.

Dolazak Bobana u Dinamo koristio bi modrima zbog njegovog statusa pri UEFA-i. Jutarnji piše kako Michel Platini, koji se namjerava kandidirati za predsjednika UEFA-e 2006. godine, planira upravo Bobana postaviti za jednog od svojih najbližih suradnika.

Izvršni odbor Dinama sastat će se večeras u 18 sati, a glavna rasprava vodit će su upravo oko Mamićeve najavljene ostavke, za koju mnogi misle da je "mazanje očiju" javnosti. I predsjednik Dinama Mirko Barišić izjavio je kako neće prihvatiti Mamićevu ostavku, te tvrdi kako je Mamić čovjek koji je u stanju izvršiti sve postavljene zadaće.

U razgovoru za Jutarnji list Ćiro Blažević spomenuo je da bi Dinamo mogao zapasti u velike neprilike ode li Mamić iz kluba, i to ne samo financijske. Ćiro tvrdi kako Mamić ne može otići bez posljedica, a one bi bile katastrofalne za Dinamo jer bi njegovim odlaskom u klub ušli policija, financijski revizori i istražitelji.

Pročitajte više