"Zvonimir Soldo kvari igrače"

HRVATSKOM treneru Zvonimiru Soldi sve je teže na klupi Koelna. U prošlom su mu kolu leđa okrenuli navijači, a i mediji sve oštrijim riječima opisuju njegov rad.

U subotu je tako Bild objavio tekst s nimalo ugodnim naslovom za trenera Kölnovih nogometaša: "Soldo igrače čini lošijima".

"Köln ima manje bodova, manje postignutih golova i pobjeda, slabiju poziciju na ljestvici, a i ukupna je slika lošija nego u isto vrijeme prije godinu dana. Podaci pokazuju da je previše igrača ove sezone u lošijim izdanjima nego lani", piše između ostaloga Bild.

Köln nakon 27 ovosezonskih kola ima četiri boda, tri pobjede i za sedam postignutih golova manje nego nakon jednakog broja odigranih kola prošle godine. Bild tvrdi kako su pod Soldinim vodstvom napredovali tek Adil Chihi i vratar Faryd Mondragon, dok su svi ostali lošiji nego prije.

"Milivoje Novakovič je samo sjena igrača koji je lani postigao 16 golova. Sada je već 555 minuta bez pogotka", navodi Bild, a spominje i primjere Miše Brečka i Manasseha Ishiakua koji su također daleko od prošlogodišnje forme.

Pročitajte više