10 ozlijeđenih u prometnoj nesreći kod Osijeka

DESET osoba ozlijeđeno je, među kojima su dvije s ozljedama opasnim za život i dvije teško ozlijeđene, u prometnoj nesreći koja se danas poslije podne dogodila na državnoj cesti broj 2, južnoj obilaznici kod Osijeka, između Josipovca i Petrijevaca.

Nesreća se dogodila oko 16.30 sati kada su se direktno sudarili osobno vozilo slavonskobrodske registracijske oznake 209-BO i kombi sisačke registracije 681 CK u kojem su bila djeca iz Dječjeg sela Lekenik.

Ozljede opasne po život zadobili su vozač i njegov malodobni sin u osobnom automobilu, dok su teške tjelesne ozljede zadobili dijete i teta iz Dječjeg sela Lekenik.

Očevid je obavio istražni sudac osječkog Županijskog suda Ante Kvesić, koji je u večerašnjoj izjavi za Hinu rekao kako se prema do sada prikupljenim podacima te položaju vozila može zaključiti da je osobno vozilo iz neutvrđenih razloga prešlo na lijevu stranu ceste, uslijed čega je došlo do direktnog sudara.

Od dežurne liječničke ekipe Odjela traumatologije osječke Kliničke bolnice doznaje se da je u bolnicu primljeno devet osoba od kojih su dvije s ozljedama opasnim po život a dvije s teškim ozljedama. Operacije teško ozlijeđenih su tijeku.

Pročitajte više