10 poginulih u eksploziji poker aparata u Ukrajini

BIZARNA tragedija zadesila je ukrajinski grad Dnjepropetrovsk, u kojem je u eksploziji poker aparata poginulo deset i ranjeno još deset osoba.

Poker aparat eksplodirao je jutros oko jedan sat po lokalnom vremenu u dvorani s mnoštvom sličnih aparata u vlasništvu kompanije Metrojackpot, koja se nalazi na prvom katu stambene zgrade, prenosi Itar-Tass.

Timošenko otkazala put zbog tragedije

U trenutku eksplozije u dvorani s aparatima za poker našlo se dvadesetak osoba, a iako su vatrogasci na mjesto događaja stigli za samo deset minuta, nisu uspjeli spasiti desetero ljudi u požaru, koji je buknuo nakon eksplozije poker aparata.

Svih desetero ugušilo se u gustom dimu koji je izbio nakon požara, a ostalih deset osoba prebačeno je u bolnicu sa simptomima teškog trovanja ugljičnim monoksidom. Vatrogasci su uspjeli spriječiti da se požar proširi na ostatak stambene zgrade.

Prema neslužbenim informacijama, požar je izazvao kratki spoj na električnim instalacijama unutar poker aparata. Zbog tragedije, svoja putovanja odgodila je ukrajinska premijerka, koja je danas posjetila mjesto nesreće.

B.V.
Foto: dnepr.info

Pročitajte više