"Bajram Šerif Mubarek Olsun!"

Ilustracija: Guliver Image/Getty Images

PREDSJEDNIK Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović čestitao je vjernicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram:

"U prigodi Ramazanskog bajrama, u ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem najiskrenije čestitke. Neka vam ovo blagdansko vrijeme protekne u miru i sreći, radosti i obiteljskom zajedništvu. Bajram Šerif Mubarek Olsun!", stoji u premijerovoj čestitci.

Josipović: Želim da duhovni poticaj Bajrama svima bude ujedno i poticaj za daljnju zauzetost za mir, zajedništvo, toleranciju i izgradnju općeg dobra

U povodu završetka svetog mjeseca Ramazana i ramazanskog posta te proslave velikog islamskog blagdana Ramazanskog bajrama, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je čestitku muftiji Azizu ef. Hasanoviću, predsjedniku Mešihata islamske zajednice u RH, vjerskim službenicima te svim vjernicama i vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj.

''Svima želim da blagdanske dane provedu u radosnom vjerničkom i obiteljskom okruženju, u ozračju mira i ljubavi. Želim da duhovni poticaj Bajrama svima bude ujedno i poticaj za daljnju zauzetost za mir, zajedništvo, toleranciju i izgradnju općeg dobra u Republici Hrvatskoj. Bajram Šerif Mubarek Olsun!'', stoji u čestitki predsjednika Josipovića.

Pročitajte više