Bandić: Milanović i ja smo na istom zadatku

Foto: Goran Mehkek (Cropix)

GRADONAČELNIK Zagreba Milan Bandić osvrnuo se na optužbe protukandidata na lokalnim izborima Rajka Ostojića. Kandidat SDP-a tvrdi da Bandić prešutno koalira s HDZ-om. 

"Ne brinem se ja zbog toga, optužbe govore o njemu, a ne o meni", spremno je odgovorio Bandić.
 
"Pa ljudi kad pokušavaju govoriti o drugima, najviše govore o sebi. On misli vjerojatno o tome kako je izabrao ravnatelja Rebra s potpredsjednikom Sabora iz HDZ-a i potpredsjednikom HDZ-a koji i dan-danas sjede u Upravnom vijeću. Izabrao je svog prijatelja Giljevića, a to bez njih ne bi mogao napraviti. Moji jedini istinski koalicijski partneri, istinski, su Zagrepčanke i Zagrepčani", rekao je Bandić.Premijer Zoran Milanović rekao je da se metropola mora očistiti od korupcije, a Bandić je i na to imao odgovor.
 
"Pa mi smo tu na istom zadatku. I premijer Milanović i gradonačelnik Grada Zagreba koji obnaša drugu izvršnu funkciju ove zemlje. Nulta stopa u borbi protiv korupcije. To je imperativ i gradonačelnika i premijera. Razumijem njegovu brigu za Zagreb. Prema tome, to je naša zajednička zadaća. Nadam se da ćemo je zajednički savladati", istaknuo je Bandić.

Pročitajte više