Bandić jede snijeg, a Palma pali olimpijski plamen u Jagodini

Screenshot: Youtube

LIDER Jedinstvene Srbije i predsjednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, napravio je pravi show pred nekoliko tisuća građana u industrijskoj zoni grada kada je upalio "olimpijski plamen", prenosi B92.



Ovaj političar popeo se dizalicom do baklje koja je postavljena na sedam metara visine kako bi  narodu, u ovo predizborno vrijeme u Srbiji, simbolično pokazao koliko uspješno vlada gradom. Improvizirani olimpijski plamen nazvao je industrijskim plamenom Jagodine.

"Prije par dana sam rekao da bi se Srbija mogla kandidirati kao domaćin Olimpijskih igara, siguran sam da Jagodina ispunjava uvjete jer imamo puno sportskih terena. I neki su nam se počeli smijati zbog toga. Čim sam to vidio odmah sam odlučio postaviti baklju u Industrijskoj zoni dok stotine radnika oko nas grade tvornice. Svaki krug Olimpijade simbol je po jedne tvornice. Ja sam siguran da smo mi olimpijski industrijski pobjednici. I ja sam siguran da će cijela Srbija glasati za olimpijske pobjednike", rekao je Palma.
 

Pročitajte više