Bandić se susreo s Vujičićem: "Vi ste svjetski heroj, ne samo heroj Australije"

UOČI jučerašnjeg predavanja u zagrebačkom Domu sportova, Nick Vujičić - čovjek koji pomiče granice, susreo se u zgradi Gradske uprave sa gradonačelnikom Milanom Bandićem koji mu je zahvalio na dolasku u Zagreb i na pozitivnoj strasti, nadi i optimizmu koju širi oko sebe.

"Vi niste samo heroj Australije, po onome što činite od svoje 19 godine, vi ste svjetski heroj", rekao je gradonačelnik Bandić mladom čovjeku koji je rođen bez ruku i nogu, prošao teška životna razdoblja, borio se s depresijom i usamljenošću, a danas je pun života, entuzijazma i nade koju s ljubavlju dijeli s drugima.

Milijuni ljudi koji su ga doživjeli kao motivacijskog govornika potvrđuju da je unio pozitivne promjene u njihove živote. Nick se obraća ljudima svih uzrasta, profesija i društvenih slojeva. Najviše voli govoriti mladima i to u nadi i vjeri koju svaki čovjek može imati, bez obzira na okolnosti u kojima se tenutno nalazi. Nick danas svjedoči o tome da mu je snagu i strast prema životu donijela vjera u Boga te podrška obitelji i prijatelja, završio je dva fakullteta,  a prošle se godine i oženio.

Danas ispunjava svoj san, a to je da motivacijskim govorima ohrabruje onima kojima je to potrebno i da im pomaže. Za uspomenu na susret u Zagrebu gdje će se, najavio je Nick, sigurno ubrzo vratiti, gradonačelnik mu je darovao monografiju i kristalnu Katedralu, a za suprugu šestinski kišobran.

Pročitajte više