Bivša ministrica Zlatar Violić pala s balkona obiteljske kuće

Foto: FaH, Grgo Jelavić/Pixsell

BIVŠA ministrica kulture Andrea Zlatar Violić je doživjela nesreću u svojoj obiteljskoj kući u Trstenom kod Dubrovnika, javio je lokalni portal Dubrovniknet.hr pozivajući se na pouzdane izvore.

Prema njihovim informacijama, bivša je ministrica sinoć pala s balkona obiteljske kuće u Trstenom na krov obližnjeg objekta, te u vrt. Tek jutros su je, prema istom izvoru, pronašli ukućani, koji su pozvali hitnu pomoć, te je prevezena u dubrovačku opću bolnicu.

Nije u životnoj opasnosti

Kako doznaje Index bivša je ministrica zadržana na liječenju u dubrovačkoj općoj bolnici. Potvrdio je to i sanacijski upravitelj dubrovačke bolnice Jerko Ferri Certić, dodavši da bivša ministrica kulture nije u životnoj opasnosti.

"Riječ je o padu s visine, pretrpjela je težak prijelom lijeve natkoljenice. Stabilno je, ali trebat će napraviti operativni zahvat jer je prijelom kompliciran. To će najvjerojatnije biti napravljeno na Klinici za traumatologiji, tako da će ona poslijepodne biti prevezena u Zagreb", rekao je Certić.

Dodao je kako osoblju bolnice nisu poznate okolnosti u kojima je pala. No, Certić tvrdi kako nisu istinite informacije po kojima se pad dogodio tijekom noći. Ona je dovezena jutros, jutros je i pala, rekao je sanacijski upravitelj dubrovačke bolnice Certić.

Pobjegla joj papuča? 

Lokalni portal Dubrovnikpress.hr koji se također poziva na neslužbene informacije tvrdi da je bivša ministrica jutros izašla na balkon popiti kavu i pri tom joj je odletjela papuča te je, željevši je dohvatiti, izgubila ravnotežu i pala s balkona.

Bivša je ministrica navodno slomila bedrenu kost.

 
 

 

 

Pročitajte više