Crna noć: Troje mrtvih na hrvatskim cestama

Ilustracija: Google Maps

U MJESTU Jezero Klanječko u općini Veliko Trgovišće u Zagorju nepoznati je vozač noćas oko 3,10 sati naletio na pješaka.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti 205. 34-godišnji je pješak od zadobivenih ozljeda odmah preminuo, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće u nepoznatom smjeru.

Očevid je završio i policija traga za počiniteljem. Kako je za Index rekao voditelj smjene OKC-a PU krapinsko-zagorske, postoje tragovi i indicije, ali dok sve nije sa sigurnošću utvrđeno, ne može govoriti o počinitelju.

Između Biograda i Benkovca poginula dvojica mladih motociklista

U teškoj prometnoj nesreči koja se dogodila rano jutros u 5,45 na cesti između Biograda i Benkovca poginula su dvojica mladića stari 21 i 27 godina.

Kako je za Index ispričao glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan, sumnja se da je nesreću prouzročila 49-godišnja vozačica s područja Benkovca koja je vozila automobil zagrebačkih registracijskih oznaka tako što je pokušala pretjecati autobus i sudarila se sa skuterom Gilera koji je dolazio iz suprotnog smjera i na kojemu su se nalazila dvojica mladića.

Obojica su na mjestu preminuli. Tijekom očevida je bila zatvorena cesta, a vozačica se nalazi na kriminalističkom istraživanju u policiji.

Pročitajte više