Croatia Boat Show: Ove godine tri sajma u jednom

CROATIA BOAT SHOW održat će se u Splitu od 17. do 22. travnja. U svom 14. izdanju ponudit će, kao i obično, niz noviteta iz svijeta nautičke industrije. Nakon duže vremena, neće ostati samo na tome, jer će se u Gradskoj luci istodobno održati čak tri sajma u jednom. Pored CBS-a, to su Nauticus Show i Split Auto Show.

Trend rasta

"Ostvarit ćemo trend rasta u odnosu na lani. Kao i svake godine, svi najjači brandovi izlažu samo u Splitu. Dolaze opet Ferretti, Princess, Fairline, Sunseeker, Sea Ray grupa, Beneteau, Jeaneau, Hanse i drugi. Sajam će unatoč krizi biti veći nego lani", kazao je direktor sajma Vicenco Blagaić.

Nauticus Show predstavit će charter tvrtke, brokere, rabljena plovila, marine, servisere, vinare i nautičke restorane. "Sudeći po interesu, vjerujem da ćemo okupiti i desetke kuhara iz najboljih nautičkih restorana koji će posjetiteljima predstaviti svoje specijalitete", naveo je Blagaić.

Split Auto Show

Na svoje će doći i ljubitelji automobila, budući da će poseban prostor dobiti Split Auto Show koji na značaju dobiva pogotovo s činjenicom da je ove godine otkazan sajam automobila u Zagrebu.

"Automobile smo na sajmu imali i ranije, ali ovog puta im dajemo poseban prostor i značaj", spomenuo je tehnički direktor sajma Robert Šormaz. Hrvatski izlagači dobili su priliku za besplatno nastupanje.

Pročitajte više