Dijana Čuljak iznosi obranu u aferi Core media

Screenshot: HTV

BIVŠA HTV-ova novinarka Dijana Čuljak danas će iznijeti obranu u aferi Core media teškoj 23 milijuna kuna. Dijana Čuljak danas će zagrebačkom odvjetništvu ponoviti tvrdnje da nije kriva za izvlačenje novca preko tvrtke njezinog bivšeg supruga. Kad je otvorena istraga protiv nje ona je od nekih svjedoka tražila da izmijene iskaz zbog čega je završila u istražnom zatvoru.

U slučaju Core media tužiteljstvo je podiglo optužnicu protiv Vladimira Šelebaja i još četvorice njegovih poslovnih suradnika, ali ju je povuklo uoči sudske sjednice na kojoj se trebalo odlučiti o osnovanosti optužnice. Šelebaj je na suđenju Siniši Svilanu tvrdio da je tvrtka osnovana na inicijativu Dijane Čuljak i da je ona dobivala pola zarade. Ona je pak prala ruke od svega i govorila - ništa nisam znala.

"Kako sam imala bezrezervno povjerenje u Vladimira Šelebaja do unatrag gotovo godinu i pol dana, sve što je on meni dao da potpišem, ja sam potpisala. Međutim, ja taj ugovor o kojem se javno govori nikada nisam vidjela, nikada ga nisam svjesno potpisala i nije to jedina stvar koju sam, ako jesam, nesvjesno potpisala", svjedočila je Čuljak na suđenju Svilanu.

Pročitajte više