"Dobrinjska koljačica" Bukvića je ubila jer nije mogao postići erekciju?

DANA ŠKRBA, konceptualna umjetnica iz Sarajeva koja je priznala brutalno ubojstvo poznatog sarajevskog fotografa Mustafe Bukvića, navodno je policiji iznijela i detalje brutalnog ubojstva.

Podsjetimo, Škrba je policiji ranije priznala ubojstvo,a potom se odlučila  pred tužiteljstvom braniti šutnjom. Fotograf Bukvić pronađen je kako u lokvi krvi leži gol okrenut na trbuh, a vrat mu je bio prerezan. Sarajevska policija i dalje sumnja kako je u zločin umješan i njen nevjenčani suprug Elvir Korać, koji je iznenada završio na psihijatriji.

Bosanskohercegovački mediji pišu kako je Bukvić navodno Škrbi uplaćivao mirovinsko i invalidsko osiguranje, a ona mu je zauzvrat pružala seksualne usluge, ako je vjerovati njenoj verziji priče koju je ispričala policiji. Nadalje je sugerirala kako su ona i ubijeni Bukvić u njegovoj radionici često imali orgije, a njihov zadnji susret na toj lokaciji bio je koban, jer ga je zaklala skalpelom. Navodno ga je ubila tijekom seksa, a razlog je bio to što on nije mogao postići erekciju.

Međutim, unatoč detaljnom opisu, policija i dalje pokušava razotkriti pravu ulogu Koraća, koji je nakon zločina navodno poslao SMS poruku u kojoj je napisao da je "zaklao Bukvića jer je spavao s njegovom ženom, fotografirao ju je golu, a slikao je i njegovo dijete". Korać i dalje nije službeno osumnjičen, ali se na temelju poruke može uspostaviti teza da Škrba svojom pričom zapravo štiti njega. Valja napomenuti kako je Korać višestruki ubojica koji ja hladnokrvno ubio svoje roditelje i sestru.

Pročitajte više