Fidel Castro objavio narodima Južne Amerike: Chavez je sada dobro!

Foto: AFP (Arhiva)  

"NAKON četvrte operacije raka, Hugo Chavez je puno bolje!", izjavio je to legendarni Fidel Castro, koji je izdao zapovjed da ga se svakodnevno informira o zdravstvenom stanju čelnika Venezuele. Kako je rekao Castro, Chavezu je sve bolje. Castro, koji se pojavljuje u javnosti s jedinim ciljem da dokaže kako je još uvijek živ, dao je izjavu kada se pojavio u Havani da bi glasao na parlamentarnim izborima. 
 
Podsjetimo kako je nedavno objavljeno da je venezuelanski predsjednik Hugo Chavez prebolio infekciju dišnih putova koju je zadobio nakon četvrte operacije tijekom liječenja od raka. Najavljuje se već više od mjesec dana kako bi uskoro mogao kući u Caracas, no nije viđen u javnosti još od prosinca prošle godine. 
 
Chavezu je prošle godine dijagnosticiran tumor na području zdjelice. Operacijama se podvrgnuo u lipnju prošle te u veljači ove godine, a išao je i na kemoterapiju te zračenje. Posljednja operacija obavljena je 11. prosinca, a njegova je vlada objavila da je bila "kompleksna, teška i osjetljiva".  
 

Pročitajte više