Glavni tajnik HSP-a Ante Starčević: "Kao Hrvata me sram da nas vode jedan agnostik i dva ateista"

HSP dr. Ante Starčević danas je zatražio ostavku ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića zbog namještanja rezultata natječaja za zamjenika direktora Zračne luke Zagreb.

"Jednog barba Luku zamijenio je drugi, a i nije on jedni; prije njega bili su Mirela Holy,  pa Radimir Čačić vezano uz Josipa Jambrača kojeg se guralo unatoč njegovim nekompetencijama", rekao je zamjenik predsjednice stranke Ivan Tepeš, piše Zadarski list. Dodao je kako Plan 21 Kukuriku koalicije predstavlja plan "kako zaposliti dvadeset i jednog člana obitelji, kumove i prijatelje".

"Mene je kao Hrvata sram da nas vode jedan agnostik i dva ateista"


Ponovio je riječi predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da je ova vlast "nenarodna" te dodao kako se sa njezinom politikom ne slaže 95 posto građana. Po njemu se to vidi po ukidanju pokroviteljstva za komemoraciju u Bleiburg i donošenju Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji.

Glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević, Pero Ćorić, je rekao da će u njihovoj stranci županijske organizacije sam odlučivati s kim će ići u koaliciju, ali i da im vladajući SDP i HNS nisu prihvatljivi. "To je antihrvatska i antikršćanska pozicija. Mene je kao Hrvata sram da nas vode jedan agnostik i dva ateista", rekao je Ćorić.

Pročitajte više