HČSP raspalio po Ostojiću: Prvi pendrek brani podršku generalima, a dopušta paradu talibana

LUKA PODRUG, prvak HČSP-a, opet je podivljao. Na sjednici splitskog Gradskog vijeća na pasja kola izvrijeđao je Ranka Ostojića i Antu Tomića. Prvi mu je prvi pendrek, a drugi SDP-ov okot.

Podrug pljuje kao da iz šarca gađa!

Što je toliko uzrujalo Podruga? Gay parada i zabrana okupljanja HČSP-ovcima u Zagrebu. "Nemate pravo financirati provokacije, a zabranjivati mirne mimohode podrške generalima. Silom kojom namećete stavove perverzne manjine možete nakratko ušutkati civiliziranu većinu, no svake je sile za vremena. Doći će i tome kraj" poručio je Podrug ministru Ostojiću.

Nazvao ga je prvi pendrek. Dvaput! Imena mu se jedva mogao sjetiti.

SDP-ovci su odmah podigli glas. "Ovdje se vrijeđa ministra", zavapio je Marin Jurjević. Kao da je nalio litru ulja na vruću tavu. Podrug se totalno oteo kontroli. U jednom trenutku i mikrofon je ispao iz funkcije. "Imate vi vaš okot, Tomića i njemu slične", procijedio je Podrug kroz zube. Da je kojim slučajem imao mitraljez u ruci, iz jednog bi rafala pobio sve pobornike perverzne manjine. Zadnji metak bi sačuvao za pendreka...

Podrug fura svoju furku, mrzi i prezire, u Gradskom vijeću sjedi 20 godina

Ništa ovo nije novo. Podrug je već 20 godina fura svoju furku. I pri tom mu sjajno ide. Nema tog Gradskog vijeća u kojem nije požrtvovno dao osobni obol. Ovaj Kerumov mandat naročito mu je inspirativan. Pljuvao je po SDP-u, HDZ-u, ali i bivšem HSP-ovcu Hrvoju Tomasoviću, s kojim je na zajedničkoj listi ušao u Vijeće... Evidentna je ova kulturna evolucija Splita posljednjih godina. U gradskoj vijećnici dijalog je zamijenilo vrijeđanje, snošljivost pljuvanje. Nije Podrug sam. Pljuje i gradonačelnik, pljuje i njegov arhitekt Zoran Jeramaz. Kad nešto ne razumiju, automatski preziru. 

Pročitajte više