Jovanović žestoko po HDZ-u: Hrvatska je opljačkana u ime obitelji HDZ, u ime obitelji Sanader i u ime obitelji Vidošević!

Foto: Hina

NA DANAS održanoj izbornoj konvenciji Gradske organizacije SDP-a Rijeke ministar obrazovanja Željko Jovanović još se jednom žestoko obrušio na HDZ, optuživši tu stranku za sustavnu krađu hrvatskog naroda.

"Jučer sam bio na Interliberu i čuo da je u pripremi nova knjiga, pravi hit koji će kompilirati poznati kompilatori, da ne kažem plagijatori, Karamarko i Vaso, a Ivo i Nadan će biti autori. Naziv knjige bit će `Kako smo krali, a ništa nismo znali, vidjeli, čuli. Naši su računi puni, a u Hrvatskoj su na nuli", kazao je Jovanović.

Dodao je kako su Sanader i Vidošević godinama Hrvate smatrali ovcama i budalama te da u HDZ-u ima puno HDZovaca koji prodaju maglu i koji su opustošili Hrvatsku.

"Ivo i Nadan su pokrenuli svoj projekt koji se zvao Kradimo hrvatsko i imao je dva smjera - prvi je bio tko će znati manje, a predvodili su ga Jadranka, Kalmeta i Karamarko, a drugi je bio tko će ukrasti više. Hrvatska je opljačkana u ime obitelji HDZ, u ime obitelji Sanader i u ime obitelji Vidošević", kazao je Jovanović.

Ministar obrazovanja obrušio se i na inicijativu U ime obitelji, opisavši je kao grupu konzervativne desnice koja želi uskratiti osnovna prava manjinama. Pozvao je sve građane da izađu na referendum 1. prosinca i glasaju protiv.

Jovanović: Crni Marko nije vidio, ni čuo, ni znao da njegovi HDZ-ovci pljačkaju Hrvatsku ili je sve znao, ali je štitio pljačkaše

Komentirajući na svom Facebook profilu optužbe HDZ-ovog predsjednika Tomislava Karamarka na račun Vlade prije šest dana, ministar prosvjete znanosti i sporta Željko Jovanović poručio mu je da će "snaga argumenata pobijediti argument snage i laži".

Odgovarajući na Karamarkove jučerašnje izjave u Dubrovniku, Jovanović je na svom Facebook profilu napisao: "Crni Marko, koji nije vidio, ni čuo, ni znao da njegovi HDZ-ovci pljačkaju Hrvatsku ili je sve znao ali je štitio pljačkaše hrvatskih građana, a ne građane od HDZ-ovih pljačkaša treba odgovoriti na pitanja, a ne i dalje prodavati maglu, demagogiju i licemjerje".

Pročitajte više