Kalambura: Vlada je bila upoznata s mojim slučajem od prvoga dana!

SANJA KALAMBURA, koju je Vlada danas na zatvorenoj sjednici ekspresno smijenila s mjesta šefice Fonda za zaštitu okoliša, za Dnevnik HTV-a je izjavila kako je imala informaciju da je njezin slučaj na USKOK-u riješen i da se samo zato prijavila na natječaj.

Tvrdi da trenutno proživljava deset najgorih dana u životu te da nikada nije sudjelovala u nikakvim malverzacijama i da je uvjerena da će svoju nevinost dokazati na sudu.

Dodala je i kako je o svojoj kandidaturi za mjesto direktorice Fonda za zaštitu okoliša razgovarala s nekim ljudima u Vladi, koji su još od 2007. godine bili upoznati s činjenicom da je protiv nje USKOK podigao optužnicu, a među njima je zasigurno bila i Mirela Holy, koja ju je na to mjesto i postavila.

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva komentirao je danas slučaj imenovanja Sanje Kalambure. Čačić je na pitanje je li "slučaj Kalambura" isti kao slučaj Srećka Ferenčaka, odgovorio da je to isto te da je obje odluke trebalo povući kao što je i učinjeno.

Obje situacije Čačić je na kraju komentirao koristeći engleski jezik: "A slušajte, ..., shit happens jel'", kratko je rekao.

Pročitajte više