Kerum prima goste, a u hotelu i dalje traju radovi

Foto: Index

KERUM je novi hotel Corner otvorio baš u pravo vrijeme, u jeku sezone, no čini se da nije sve uspio srediti do kraja. Ovaj tjedan građevinski radovi su se izvodili u jugozapadnom krilu, a prolaznici su zapazili da druga strana hotel još od otvaranja stoji prekrivena ceradom. Dok se prostor nije pokrio, i tu su se izvodili građevinski radovi.

Građevinska inspekcija bez odgovora

Malo nas je začudila ova situacija da Kerum prima goste dok u hotelu traju građevinski radovi, ne baš sitnog obujma, pa smo na tu temu postavili pitanje građevinskoj inspekciji. Prošla su tri dana, a od odgovora ni traga, ni glasa.

Čini se da radovi nisu obeshrabrili goste, jer cijeli tjedan uredno se "bukiraju" novi aranžmani. Neki dan iz Češke, danas iz Hrvatske.

Hotel vodi firma Kruščica. Osnivačica je mama od Fani, a direktor rođak Dražen Delić.

Prostor za hotel dala država

Hotel je otvoren u prostoru kojeg je Kerumu prepustilo Ministarstvo pravosuđa u zamjenu za Standu. Trampa se obavila prije 10 godina. Standa stoji i dalje neiskorištena, a ministar pravosuđa Orsat Miljenić proglasio ju je totalno besperspektivnom te se razmišlja da se preda Gradu Splitu za nekakav muzej ili nešto slično. DORH, umjesto da štiti interes države, dao je suglasnost za posao, štoviše, još ga je i požurio.

Pročitajte više