Kolarić zbog statusa o Šimuniću vrijeđaju i napadaju na Facebooku: "Razmislit ću o policijskoj prijavi"

Foto: Arhiva

ZBOG svojih stavova o sinoćnjem ponašanju Josipa Šimunića bivša SDP-ovka Aleksandra Kolarić na svom je Facebooku primila brojne prijetnje Šimunićevih pristaša.

Zbog komentara "Upozorenje svima onima koji planiraju umanjivati fašistički karakter jučerašnjeg postupka neobrazovanog Šimunića. Skinut ću vas sa svoje stranice. Ne toleriram fašizam, niti pokušaje njegovog opravdavanja,ma kako benigni bili. I smatram da ih društvo također ne smije tolerirati", našla se na meti kritika Šimunićevih pobornika, a primila je i brojne prijeteće i uvredljive poruke na Facebooku, zbog kojih je najavila i mogućnost policijske prijave.

"Jadnice, čini se da je tvoja domovina preko drine, ma mrs u 3 pic.. materine...", "Jebo ti pas mater šugavu, i tebe i cijelu tvoju familiju", "Ti si neobrazovana partizanska kučka", "Jebem ti mater komunističku" - samo su neke od vulgarnih poruka koje je Kolarić primila preko Facebooka.

"S obzirom na navalu prostakluka,vrijeđanja i prijetnji nasilnih i neodgojenih pojedinaca, morala sam onemogućiti slanje poruka i postanje na mojoj stranici. Žao mi je zbog svih ostali kojima to onemogućava komunikaciju sa mnom, ali nemam drugog izbora", napisala je Kolarić.

Podsjetimo, Josip Šimunić poveo je sinoć skandiranje na Maksimiru nakon što je Hrvatska ostvarila plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. "Za dom", povikao je Šimunić, a publika je spremno odgovorila: "Spremni!". Policija u njegovom skandiranju nije vidjela ništa sporno, a još uvijek se čeka odluka DORH-a.

Pročitajte više