Kolinda i Karamarko uz Kordićev transparent: "U Kristu slobodan, a oni? Volimo te, pravedniče"

Foto: Pogled.ba

SINOĆ je u Mostaru pred oko 10 tisuća ljudi održan središnji predizborni skup HDZ-a BiH i HNS-a BiH uoči predstojećih izbora u nedjelju 12. listopada. Kako bi izrazili svoju podršku, tamo su se našli i Tomislav Karamarko te Kolinda Grabar Kitarović.

"Ne smijemo dopustiti da drugi upravljaju umjesto Hrvata"

"Hrvati koji su prvi stali u obranu Republike Hrvatske, danas su obespravljen narod i nije implementirao svoju ravnopravnost i konstitutivnost i to je neodrživa situacija. Pred nama su važni izbori u BiH. 12. listopada odlučujete definitivno o svojoj sudbini. Ono što budi nadu je jedinstvo hrvatskih stranaka u BiH koje sam došao podržati. Sudbina je u našim rukama. Nemojte da ne izađete u nedjelju na izbore. Ne smijemo dopustiti da drugi upravljaju umjesto Hrvata.", rekao je Tomislav Karamarko, prenosi Pogled.ba.

"Bez hrvatskog naroda nema BiH"

"Hrvatska mora stajati uz Hrvate u BiH i osigurati njegovu ravnopravnost. Bez hrvatskog naroda nema BiH i nema emancipirane BiH koja mora krenuti putem u članstvo Europske unije i NATO-a.", rekla je predsjednička kandidatkinja HDZ-a okupljenima.

Vrh hrvatskog HDZ-a na stadionu u Mostaru stajao je odmah iznad transparenta s ratnim zločincem Darijom Kordićem: njegova fotografija na hrvatskoj zastavi i natpis:  "U Kristu slobodan, a oni? Volimo te, pravedniče"

Pročitajte više