Kosor: Odbacujem sve optužbe, u borbi protiv korupcije dotaknula sam centre moći!

"ODBACUJEM sve insinuacije Damira Mihanovića, glavnog svjedoka u slučaju Fimi media. Nikada nikome nisam prijetila", rekla je danas Jadranka Kosor čelnica HDZ-a na izvanrednoj konferenciji za novinare komentirajući izjave Damira Mihanovića o tome gdje je bio prljavi novac i zašto ga nije odmah prijavila.

Podijelila mailove

Na početku press konferencije Jadranka Kosor oštro je odbacila sve što joj se insinuira, te je podijelila novinarima e-mailove koje je dobila od Mihanovića. Riječ je o četiri e-maila koji datiraju iz 2009. i 2010. godine, a koje je poslao Mihanović.

Valja naglasiti kako se u prepisci pojavljuju imena bivšeg HSLS-ovca i bivšeg direktor Croatia Osiguranja Hrvoje Vojkovića, bivšeg HDZ-ovog zastupnika Maria Zubovića, ali i bivšeg ministra policije Tomislava Karamarka, gdje stoji da je tvrtki Soboli čiji je vlasnik Karamarko dodijelio konzultantski posao u Croatia osiguranju.

Insinuacije i podmetanja

Kako je Kosor danas pokušala objasniti okupljenim novinarima, sve optužbe na njen račun zapravo su "produkt unutarstranačke borbe" odnosno unutarstranačke kampanje.

"Riječ je o insinuacijama i podmetanjima. U borbi protiv korupcije, dotaknula sam neke centra moći, ali zbog toga ne žalim", naglasila je Kosor tijekom svog obraćanja pozvavši svoje protukandidate u HDZ-u da ne ruše ugled stranke.

Za slučaj Valpovo i raspuštanje ogranka rekla je kako nije bila o tome obaviještena. 

> Šefica HDZ-a čuvala je prljav novac, kazna je i do 10 godina zatvora!

Pročitajte više