Linić: U SDP-u nije bitno koliko si sposoban nego koliko si podoban

Foto: Hina

BIVŠI ministar financija Slavko Linić, čije je izbacivanje iz SDP-a uzburkalo odnos premijera Zorana Milanovića s riječkim SDP-om, prokomentirao je u Dnevniku 3 HTV-a sastanak šefa SDP-a s riječkim ogrankom stranke te poručio kako u SDP-u nije bitno koliko si sposoban, nego koliko si podoban.

"Ostaju samo oni koji su podobni i slušaju naloge predsjednika", kazao je Linić komentirajući "čistku" među kadrovima riječkih SDP-ovaca koji su bili stali na njegovu, a ne na Milanovićevu stranu.

Naveo je i kako to nije bila glavna tema sastanka jer Milanović ima trenutno i većih problema - stranačkim kolegama mora pojasniti zašto stranka vrtoglavo gubi rejting, zašto se odustalo od reformi i Plana 21...


Na pitanje ima li i nakon izbacivanja iz stranke velik utjecaj u riječkom SDP-u, Linić je kazao: "Nikad ga nisam ni imao. Riječki SDP je dovoljno jak da svatko ima svoju glavu i svoje mišljenje". Dodao je kako upravo zato Milanoviću nikad nije pošlo za rukom da riječki SDP-ovci slijepo slušaju njegove naloge.
 

Pročitajte više