Ministar Ostojić: Ispričao sam se sindikalisti Drpiću, "uzvratio" mi je istom mjerom

"ISPRIČAO sam se Tonćiju Drpiću na što je on 'uzvratio' istom mjerom zbog nepotrebnih riječi i komentara", objavio je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na svom Facebook profilu.

Ostojić optužio sindikalista da ima halucinacije

Podsjetimo, nakon oštre reakcije javnosti zbog prošlotjedne policijske akcije kada je tijekom noći na Brač stiglo 200 policajaca, kako bi omogućili stečajnom upravitelju Ivi Bućanu da uđe pogon Jadrankamena te usput uhitili nekoliko osoba, oglasio se ministar Ostojić na Facebooku oko jedan u noći.

"I onda se navodni vođa sakrije u kući, izvještava o desantu, ima halucinacije i ponovit će skrivanje kad ponovo ukrade auto i izbaciti djecu i žene da ga štite, a on će kao pravi sindikalni vođa pod krevet pričati o specijalcima i uporno šutjeti koliko mu je godina bez da zucne da je Orešar bio vlasnik", napisao je Ostojić što misli o policijskoj akciji na Braču.

Sindikalist Drpić nije mu ostao dužan pa je uzvratio da je ministar - lud.

Sindikalist tvrdio da je ministar - lud

"Nevjerojatno je što govori ministar Ranko Ostojić. Ne haluciniram ja, nego on. On je lud, to je strašno što on govori. Kukavički je postavio policiju oko moje kuće, i policajci su mi sami priznali da bi me uhitili da sam kojim slučajem izašao.", kazao je Drpić.

No, danas u sjedištu MUP-a održan je "pomirljivi" sastanak s radnicima Jadrankamena, a uz organizatora ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, na sastanku su sudjelovali i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar uprave Arsen Bauk, pomoćnik ministra pravosuđa Vanja Bilić i tajnik Kabineta ministra unutarnjih poslova Vlado Dominić.

"Sastanak je po meni bio koristan u rješavanju teškog problema", komentirao je ministar Ostojić.

Pročitajte više