Ministar Ostojić se nakon operacije nosa vratio na posao

Foto: Hina

NAKON nedavne operacije nosa ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić danas se vratio obavljanju svojih dužnosti.

"Izvješćujemo vas da se potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, nakon što je 2. srpnja bio podvrgnut operaciji, danas, 7. srpnja 2014. godine vratio redovnom obavljanju svojih službenih dužnosti.

U nastavku vam prosljeđujemo zaprimljeno priopćenje s Rinološkog odjela Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata KBC Zagreb, Rebro (5. srpnja 2014):

Ministar Ranko Ostojić je operiran dana 2. srpnja na Otorinolaringološkoj Klinici KBC Zagreb na Rebru. Operiran je zbog složene, višestruke deformacije unutarnjih nosnih struktura, a ovu je zahtjevnu operaciju napravio doajen hrvatske rinokirurgije i pročelnik Referentnog centra za rinosinusologiju i endoskopsku kirurgiju sinusa i lubanjske osnovice Ministarstva zdravlja RH, prof. dr. Ranko Mladina.

Zahvat je potrajao, ali je prošao izvrsno, a ministar se vrlo brzo i uspješno oporavlja. Zahvaljujući najmodernijim tehnikama operiranja i  ministrovoj odličnoj fizičkoj spremi, on se već od četvrtka nalazio na kućnoj njezi", stoji u priopćenju Ministarstva.

Pročitajte više