Mislav Žagar: Sve što je izjavio Vlado Rožić je neistina

Screenshot: HRT

MISLAV ŽAGAR poslao je reagiranje na članak objavljen 18. travnja "Zbog nasilja u obitelji priveden bivši SDP-ovac", koje objavljujemo u cijelosti.

"Sve što je u članku izjavio Vlado Rožić je neistina. Istina je da se on i supruga rastaju jer je on prijavljen od supruge i mlađe kćeri drugi put za obiteljsko nasilje. Neistina je da smo u stanu bili supruga i ja i da smo bilo što uzeli. U stanu je bila njegova supruga koja je u tom stanu živjela dok je nije izbacio, ona je došla u stan i pokupila svoje osobne stvari. Isto tako nije istina da sam fizički nasrnuo na njegovog sina što može i policija potvrditi. Nakon vulgarnih poruka koje je poslao mojoj supruzi, nazvao sam ga i rekao mu da je ne uznemirava jer ću doći i istući ga po guzici. Neistina je da ga ucjenjujemo jer je sve bilo u redu dok nije prijavljen za nasilje u obitelji. A u tom trenutku mi smo bili u Bangkoku. Da nemamo za režije mi je preglupo i komentirati takvu laž.

Isto tako istina je da sam prije 7 dana u policijskoj postaji Samobor i prijavio Vladu Rožić za prijetnje i nad njim se vodi istraga. Isto prije 5 dana sam podnio krivičnu prijavu za gospodarski kriminal protiv njega.

Radi ovog članka ćemo u utorak podnijeti i prijavu zbog klevete protiv Vlade Rožića temeljem članka 201. KZ-a.

Presuda je u prilogu.

Mislav Žagar"

Pročitajte više