Najljepši u gradu! EMDE interiors - ekskluzivni showroom



JUČER, 5. lipnja, na Slavonskoj aveniji 17 u Zagrebu na Žitnjaku, unatoč krizi i recesiji, održano je  otvorenje EMDE interiors, ekskluzivnog showrooma keramike i sanitarija te vrata i podova koji se prostire na 1100 m2.

Otvorenju su se odazvali brojni ugledni uzvanici - predstavnici Grada Zagreba, cijenjeni arhitekti, projektanti i investitori, a za ugodnu atmosferu svojim nastupom pobrinula se gošća Vlatka Pokos.



Nakon otvorenja showrooma u Zagrebu, MD profil Grupa u naredna dva tjedna otvara vrata izložbeno-prodajnih salona EMDE interiors u Osijeku, 12. lipnja i Rijeci, 20. lipnja.

Svojim prepoznatljivim i prestižnim asortimanom showroom je privukao veliku pozornost i zanimanje.

EMDE interiors, članica MD profil Grupe, specijalizirana je za dizajniranje, projektiranje i inženjering,  vrši uslugu uređenja interijera stambenih i poslovnih objekata po sistemu "Ključ u ruke",  nudi  kompletnu uslugu savjetovanja, idejnog rješenja, 3D vizualizacije, prodaje te opremanja objekata programima renomiranih proizvođača.

Dosadašnja ponuda obogaćena je novim imenima svjetski poznatih brandova keramike, sanitarija te prateće opreme, vrata i podova kao i velikim izborom prirodnog kamena pod brandom EMDE stone. Posebna pozornost posvećena je isticanju brandova na prodajnom mjestu te načinu prezentacije prodajnog asortimana.


Projekt EMDE interiors je nastao iz želje da se kupcima na jednom mjestu ponudi sve što im je potrebno za kvalitetno opremanje privatnih i poslovnih prostora, da im se na jedinstven način prezentira i približi ponuda proizvoda te olakša odabir. Raznovrsnim asortimanom kojeg nude u mogućnosti su odgovoriti na različite estetske i funkcionalne zahtjeve. Praćenjem svjetskih trendova EMDE interiors kontinuirano informira svoje klijente (maloprodajne kupce, projektante, arhitekte, izvođače radova, građevinske tvrtke) o novitetima na tržištu.



"Perfekcija u prostoru i bezvremena ljepota stanovanja", osnovna je filozofija tvrtke, visoka kvaliteta proizvoda i usluga prilagođenih individualnim zahtjevima svakog klijenta glavna je nit vodilja.

Profesionalnim pristupom praćenja projekta od ideje do izvedbe, svakom projektu pridaje se posebna pozornost sa željom kreiranja originalnih rješenja i stvaranja okruženja koje zadovoljava potrebe klijenta u skladu s osnovnim modelima arhitekture i kreativnim primjenama znanja o prostoru, svijetlu, bojama i materijalima.

Ekskluzivno uređeni izložbeno-prodajni prostori EMDE interiors inspirirat će Vas i potaknuti Vašu maštu, za sve ostalo će se pobrinuti stručni tim prodajnih savjetnika koji će rado saslušati sve vaše ideje i želje te Vas savjetovati i upoznati s najnovijim trendovima.

www.emde.hr
emdezagreb@mdprofil.hr
01/2411-991

Pročitajte više