Najtraženiji čovjek na Balkanu narko-boss Keljmendi krije se u Crnoj Gori ?

ODVJETNIK Nasera Keljmendija, navodnog narko-bossa i trenutno jednog od najtraženijih osoba na području Balkana, rekao je jutros u izjavi za crnogorske Vijesti kako se njegov klijent javio iz Crne Gore. Odvjetnik Midhat Kočo naglasio je u izjavi za Vijesti kako je s Keljmendijem telefonski razgovarao jučer, te dodao da mu Keljmendi nije rekao da ga zove iz Crne Gore već je to zaključio po pozivnom broju telefona.

Izjava odvjetnika Koče posebno je zanimljiva jer je crnogorska policija još jučer izdala priopćenje u kojem stoji da se Keljmendi ne nalazi u toj zemlji.

Podsjetimo, jučer je uhićeno dvadesetak osoba iz narko miljea u BiH, u sklopu opsežne istrage koju se na području zemalja regije inicirala američka DEA, a provode je policije i sigurnosne službe BiH (Republike Srpske) i Srbije. Cilj akcije kodnog imena "Lutka" je razbijanje narko-kartela kojim je do upravljao odbjegli crnogorski narko boss Danko Šarić, a kojeg je prema procjenama američkih sigurnosnih agencija naslijedio Naser Keljmendi čiji su objekti u Sarajevu pretreseni tijekom jučerašnjeg dana.

Odvjetnik Kočo tvrdi da policija ne traži njegova klijenta Keljmendija te da je ostavio broj telefona agentima SIPA-e ukoliko im bude potreban. 

Pročitajte više