Nastavlja se zbrinjavanje Kerumovih kadrova: Direktorica TV Dalmacije u Športskim objektima

Foto: Arhiva

KAKO SE bliži kraj Kerumovog mandata, pojačanim tempom pune se raspoloživa radna mjesta u gradskim firmama. Zbrinjava se provjereni kadar i ljudi od povjerenja koji više nemaju što tražiti u privatnim Kerumovih firmama, jer ih više nema.

Prava gradska firma: Transfer odobrio Uskokov optuženik!

Najnoviji transfer obavila je Miranda Ivanišević Dvornik. Nakon tri godine vođenja Kerumove televizije Dalmacija prebacila se u Javnu ustanovu Športski objekti. Tamo će se baviti marketingom i web dizajnom, potvrdio je Indexu Tomislav Borozan, bivši HGS-ov gradski vijećnik i ravnatelj Ustanove kojom kao šef Upravnog vijeća upravlja rođeni brat Kerumovog zamjenika Jure Šundova, prometni policajac Drago Šundov, nedavno optužen za zloporabu položaja i ovlasti te uzimanje mita u vidu prijevoza matuna za 200 kuna. Kazneni postupak nije omeo Šundova mlađeg da ostane na čelu Ustanove koja je sada pojačana i za iskusnu Ivanišević Dvornik.

Prave reference

Kao i obično za vrijeme Kerumovog mandata, a i inače, za mjesto koje se našlo upražnjeno u Športskim objektima, nije raspisan natječaj, već je vodstvo Ustanove prednost dala osobi s poznatim kvalitetama. A jedna od svakako najvećih je ta da je Ivanišević Dvornik čak 10 godina vodila marketing u Kerum d.o.o. te 2009. godine bila na njegovoj listi za Gradsko vijeće Splita. Takvim referencama teško bi se itko mogao suprotstaviti.

Vrime je...

Kerum se TV Dalmacije riješio prije nešto više od pola godine u sklopu svoje izlazne strategije iz svega osim politike, no Ivanišević Dvornik mjesto direktorice zadržala je i pod novim vlasnikom TV Mrežom.

Njezin transfer tri mjeseca prije izbora ne čudi, radi se naprosto o trendu i višoj sili, imperativu vremena. "Vrime je", bio je Kerumov slogan za prošle izbore. Sada je sasvim jasno što je htio poručiti. Do novih izbora skučit će sve svoje. Za Jurinog sina Iliju već je rezervirano mjesto u komercijali Čistoće, a nećakinju Daliborku prebacio je iz propalog Kerum d.o.o. u gradske Vodovod i kanalizaciju. Odnedavna je zaposlena za stalno kao pomoćnica šefa računovodstva. U Upravi su s Daliborkom iznimno zadovoljni, a kako i ne bi. Kovala se pod majčinom čvrstom paskom i nema nikakve sumnje da je upućena u sve tajne zahtjevnog posla. 

Off-line Kerum

Prvi test umješnosti Ivanišević Dvornik na novim zadacima u Športskim objektima uskoro će se moći i vidjeti. Naime, internet stranica Ustanove trenutno je off-line, no uskoro bi trebala zasjati punim sjajem. Ravnatelj Borozan očekuje prve konkretne rezultate već za koji tjedan.

A zapravo, možda ne bi trebali ništa ni mijenjati. Ovakav kakav je sad, "site" govori o Kerumovoj vladavini Splitom protekle četiri godine više od tisuću riječi i pet stotina fotografija...

Pročitajte više