Nestalu američku tinejdžericu godinama držao kao seksualnu robinju, imaju i dijete

AMERIČKA tinejdžerica iz St. Louisa, koju se nestalom vodilo od travnja 2010. godine, uspjela je pobjeći iz zatočeništva. Danas ima 19 godina, a oteta je navodno još kad joj je bilo 15! U kući u Washington parku zatočenom ju je kao seksualnu robinju držao 24-godišnjak, s kojim je u međuvremenu dobila i danas dvogodišnje dijete. Uz otmičara je uhićena i njegova majka, koja mu je u svemu pomagala.

Kako prenose američki mediji, nakon što je 19-godišnjakinja uspjela pobjeći iz zatočeništva i o svemu je obavijestila policiju, u kuću u kojoj je bila zatočena upao je tim od čak 25 policijskih specijalaca. Osim dvogodišnjeg sina zatočene djevojke, u kući je živio i 16-godišnjak, ali se ne navodi u kakvom je srodstvu s otmičarem i njegovom majkom.

Djevojka je policiji ispričala kako ju je svakog dana njena zatočeništva 24-godišnjak tukao i seksualno zlostavljao. Kad je u nekoliko navrata pokušala pobjeći, on ju je uhvatio, uperio pištolj u nju i prisilio je da se vrati u kuću. Ovog su joj tjedna u bijegu pomogli njeni rođaci.

Tijekom trudnoće i prilikom poroda 24-godišnjak i njegova majka natjerali su djevojku da da lažne podatke pod kojima se vodila u medicinskoj evidenciji.

Pročitajte više