Nevrijeme poremetilo i zagrebački promet: Srušilo se stablo, transparent pao na tramvajske vodove

Foto: FAH

JAK vjetar počeo je stvarati poteškoće i u zagrebačkom prometu. Servisne ekipe ZET-a raspoređene su duž prometne mreže kako bi u slučaju potrebe mogle intervenirati u što kraćem roku, priopćili su iz Ureda za odnose s javnošću ZET-a.

Srušeno stablo zaustavilo je promet kod Jelenovečkog vrha. Zbog toga, od 19.45 sati,  nije vozila autobusna linija 129 B (Vrhovec-Mandaličina). Žurnom intervencijom vatrogasne ekipe, uklonjeno je srušeno stablo, a autobusna linija od 20.40 sati, ponovno prometuje redovito.

Zbog nestanka električnog napona na Mihaljevcu, tramvajske linije 8 i 14, od 14.52 sati, prometovale su Draškovićevom i Vlaškom ulicom do Kvaternikovog trga. Od 15.07 sati ove tramvajske linije prometuju redovito.

Tramvajske linije 12, 13, 14 i 17,  koje su zbog otklanjanje reklamnog transparenta sa žica gornjeg voda u Frankopanskoj ulici prometovale preusmjereno, od 14.20 sati nastavile su prometovati svojim redovitim trasama.

Srušeno stablo zaustavilo je promet u Ulici Zelengaj. Zbog toga nije vozila autobusna linija 138 Britanski trg – Zelengaj. Nakon uklanjanja srušenog stabla, autobusna linija prometuje redovito.

Pročitajte više