Nije Josipović u sukobu interesa, on je bio i ostat će u žestokoj ljubavi sa svojim interesom

Foto:

HRVATSKA je na nogama. Je li predsjednik Josipović u sukobu interesa? O čem se radi? Josipović je imao problema sa kapcima pa je iz Njemačke pozvao svoga prijatelja estetskog kirurga Ninkovića da dođe u Hrvatsku, ovdje ga besplatno operira i otvori mu oči. I bi tako! Ali, po nekom hrvatskom zakonu, ako hrvatski dužnosnik primi poklon vredniji od 500 kuna onda je u sukobu interesa. Josipovićevi neprijatelji našeg su najpoznatijeg borca za pravdu, pravednost, novu pravednost i ostale pravednosti prijavili Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa. Žalosno što neki misle da ikakve veze može imati, primjerice, bonbonijera vrijedna 500 kuna i operativni zahvat. Ljudskoj zlobi kraja nema.

Vratimo se malo u hrvatsku prošlost. Kad se Hrvatska tek pridigla na nesigurne nožice jedan od autora našeg Ustava i sudac Ustavnog suda gospodin Smiljko Sokol rekao je da novac nije imovina. Referirao se na brdo love koje je tada u Zagrebačkoj banci držala gospođa Tuđman. Ne bih ovdje spominjala zaboravljenog gospodina i njegovu popljuvanu tezu da gospodin Sokol nije imao probleme sa kapcima. Operiralo ga u Hrvatskoj, zahvat je izveo hrvatski estetski kirurg. I, što se dogodilo? Sokol nas je nakon operacije godinama gledao širom otvorenih očiju, zvali smo ga “Bambi”.

Smije li Hrvatska danas u ovakvoj situaciji sudbinu zemlje prepustiti nekom nevještom hrvatskom estetskom kirurgu koji će potezom skalpela našeg predsjednika kome je potreban oštar pogled sokola pretvoriti u začuđenu, bezazlenu životinjicu bez oca i matere? Nikako!

U Hrvatskoj možeš uspjeti samo ako si kurva?

Predsjednikov čin ima još jednu dobru stranu. Neki pokazatelji govore da u Hrvatskoj možeš uspjeti samo ako si kurva. Nisu sve žene koje su dale napumpati sise kurve ali sve kurve imaju napumpane sise. Kome dati u ruke dvije opuštene kožice koje, ako postanu baloni, mogu vlasnicu direktno odnijeti među zvijezde? Yes! Ninković!


Estetski kirurzi ne trebaju samo ženama. Riječki kirurg Zambelli rekao mi je da su međunožno slabo obdareni muškarci također u stalnoj potjeri za nekim ninkovićem. Sigurna ruka može i najslinavijeg pužića pretvoriti u opaku zvijer. Doduše, zahvat među muškim nogama ima i svoju mračnu stranu. Kad ga skalpelom produljiš on je dugačak samo kada visi, u erekciji se sirotan uvuče u sebe.

Bitno? Nebitno. Političari su uvijek pakovanje, nikad sadržaj. Uostalom, hrvatski političari su poznati po tome što nas već desetljećima jebu i bez erekcije. Nismo mi neki zahtjevan narod.

Dakle, da li je predsjednik Josipović u sukobu interesa? Nije. On je od starta poznat po tome da je uvijek bio i ostat će u žestokoj ljubavi sa svojim interesom.

Vedrana Rudan, rudan.info

Pročitajte više