Njima je super: Predsjednički kandidati objavili razigrani selfie sa sučeljavanja

Foto: FAH

PREDSJEDNIČKI kandidati Ivan Sinčić, Ivo Josipović i Kolinda Grabar-Kitarović uspjeli su odvojiti vremena za zajednički selfie za vrijeme današnjeg sučeljavanja na Narodnom radiju, a slika je objavljena na službenome Twitter profilu Ive Josipovića.

> Na sučeljavanju svi osim Kujundžića: "Ima li Josipović utjecaj na medije?"

Jedini koji se nije pojavio na sučeljavanju bio je Milan Kujundžić, koji je u 7.30 imao zakazano gostovanje na hrvatskome radiju.

Iz Kujundžićevog izbornog stožera medijima je stiglo priopćenje u kojemu se propituje odluka da se sučeljavanje organizira u terminu koji mu fizički ne omogućava prisustvovanje.

Kujundžić: Jesu li očekivali da ću se teleportirati?


"Jutros sam, u skladu sa javno objavljenim rasporedom i ždrijebom koji je prije deset dana obavljen na HRT-u, bio na polusatnom predstavljanju predsjedničkog kandidata u studiju HR1, između 7.30 i 8.00, što mogu posvjedočiti svi slušatelji Hrvatskog radija.

Za to je znala cijela hrvatska javnost, a znali su i na Narodnom radiju.

Znali su to i drugi predsjednički kandidati, koji su također imali svoje zakazane termine na HR1, iako se neki ponovno nisu pojavili pa su slušateljima priuštili pola sata ozbiljne glazbe. No, pravo pitanje je kako je onda Narodni radio mogao organizirati svoje sučeljavanje za to isto jutro u 8:00. Je li netko očekivao da će se Milan Kujundžić klonirati ili teleportirati?", stoji u priopćenju koje potpisuje Kujundžić.

Pročitajte više