Objavljene fotografije žrtve krvavog napada u Miamiju: Kanibal mu izgrizao više od 80 posto lica

RONALD POPPO, beskućnik kojemu je prije 17 dana u brutalnom napadu u Miamiju kanibal izgrizao više od 80 posto lica uspješno se oporavlja na odjelu traumatologije u bolnici Jackson Memorial. U javnost su izašle dvije fotografije na kojima, uz pomoć liječnika, šeće bolničkim hodnikom. Iako mu se stanje poboljšava, liječnici upozoravaju kako će za potpuni oporavak biti potrebno još mnogo vremena.



U posljednjih 17 dana prošao je nekoliko velikih operacija, odstranjena mu je lijeva očna jabučica, a liječnici mu na sve načine pokušavaju spasiti vid na desnom oku, koje je također ozbiljno stradalo u napadu.

"Gospodin Poppo bi vas htio izvijestiti da se osjeća dobro, počeo je jesti, šetati i odlazi na fizikalnu terapiju te razgovara s nama", izjavio je njegov liječnik Nicolas Namias.



Podsjetimo, Poppoa je prije 17 dana ispod nadvožnjaka u Miamiju napao 31-godišnji Rudy Eugene. Izgrizao mu je više od 80 posto lica, a krvavi napad nastavio je i nakon dolaska policije. Navodno je bio pod utjecajem LSD-a. Jučer je provedena autopsija na njegovim tijelom, koja je pokazala da u njegovom želucu nije pronađeno tkivo Poppoa, što ukazuje na to da ipak nije jeo meso svoje žrtve.



Pročitajte više