Obračun u Haciendi: Redari ga brutalno premlatili nakon koncerta Željka Samardžića?!

NAKON koncerta Željka Samardžića u srijedu pred zoru po vodičkoj je diskoteci Hacienda letjelo kamenje i meci, izvijestila je jutros šibenska policija.

"U Vodicama, u tamošnjem disko klubu, prilikom remećenja javnog reda i mira, nepoznati su počinitelji kamenjem i vatrenim oružjem oštetili fasadu i krovnu ciglu, a nastala je šteta procijenjena na oko više stotina kuna", stoji u izvješću PU šibensko-kninske.

Počinitelje osim prijave zbog počinjenja kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđih stvari čekaju i prijave zbog počinjenja kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, kažu u policiji.

Udarao i jebavao majku dalmatinsku?!

Vidjevši izvještaj šibenske policije o incidentu u Haciendi, redakciji Indexa javili su se prijatelji 20-godišnjeg Narda Prelevića, koji je danas podnio kaznenu prijavu protiv redara zaštitarske tvrtke Klemm Security.

Iz priložene fotografije vidi se kako je Prelević stradao. Potpuno mu je zatvoreno jedno oko, pun je masnica i po glavi i po tijelu. Povraća, po svemu sudeći ima i potres mozga.

Kako je Nardo zadobio ove ozljede? Prema njegovoj priči, dvojica redara su ga držala, a jedan ga je mlatio dobrih desetak minuta. Dok ga je udarao, navodno mu je govorio: "Jebat ćemo vam mater dalmatinsku."

Povod za zaštitarsku intervenciju bačena čaša?

Teško da se može naći nekakav valjan razlog za ovakvu brutalnu intervenciju. "Makljaža" je navodno krenula zbog jedne bačene plastične čaše. Zvuči nevjerojatno pa smo htjeli u Klemm Security provjeriti što oni kažu. Zasad još ništa, ali su obećali da će se javiti.

Nije Prelević jedini dobio batina. Deblji kraj su izvukla još dvojica mladića, jednog su navodno skinuli do gola, a odjeću mu bacili u šumu.

Kamenje na Haciendu poletjelo zbog brutalnih zaštitara

Prijatelji premlaćenog Prelevića kažu nam da je kamenje na Haciendu poletjelo zbog prebrutalnih zaštitara. Navodno samo par komada. Nitko ne zna da je netko i pucao.

U šibenskoj policiji nisu nam znali otkriti koji detalj više od jutrošnjeg službenog priopćenja. Ispituju što se dogodilo.

Možda je zanimljivo da je Prelević odveden kod liječnika na pregled na inzistiranje policajaca koji su mu uručili prekršajnu prijavu za remećenje reda i mira. Kada su vidjeli na što sliči, inzistirali su da liječnici evidentiraju ozljede.

Pročitajte više