Ostojić: Unesrećenima ćemo ponuditi novi boravak na Jadranu

MINISTAR turizma Veljko Ostojić je izrazio žaljenje sudionicima stravične nesreće u kojoj je, po dosadašnjim informacijama, poginulo osam osoba.

"U ime Vlade RH, Ministarstva turizma i svoje osobno ime izražavam duboku sućut članovima obitelji čeških državljana poginulih u nesreći koja se jutros oko 3,50 dogodila kod tunela Krpani", rekao je Ostojić u priopćenju koji će posjetiti ozlijeđene u Općoj bolnici Gospić.

Ministarstvo turizma je najavilo kako će pružiti svu logističku potporu koja je potrebna obiteljima unesrećenih te im pružiti pomoć u ovim teškim trenutcima.

"Vjerujem kako će se u što skorijem periodu utvrditi točni razlozi ove stravične nesreće. Sada je najvažnije voditi brigu o ozlijeđenima koji, uvjeren sam, trenutno u bolnici Gospić i bolnicama u Zagrebu imaju svu potrebnu skrb i njegu.

Nakon oporavka, što se nadam da će biti vrlo brzo, Ministarstvo turizma ponudit će novi boravak na hrvatskoj obali za sudionike ove nesreće i njihove obitelji", stoji u priopćenju Ministarstva turizma.

Pročitajte više